Affärsutveckling & Försäljningsoptimering inom e-handel
0737-314 837

E-handel

Vilken världsdel vill ni ta över först?

Att prata e-handel och dess möjligheter är ett väldigt spännande ämne! Med Maecom vill jag skapa något nytt. Erbjuda något som jag aldrig mötte som e-handelschef. Jag hade förmånen att träffa otroligt duktiga e-handelsleverantörer inom de flesta områden som berör e-handel. Det kunde gälla logistik, försäljningsoptimering, sociala medier, plattformar, produktdata, SEM & SEO och kundservice bara för att nämna några. Vad jag däremot aldrig träffade på var någon som sa; Jag vet hur det är att vara på andra sidan bordet. Att vara beställare.

Någon som visste och förstod min roll som e-handelsansvarig. Som hade gjort en liknande resa och visste vilka utmaningar det innebar, både organisatoriskt men också informationsmässigt.

E-handel i Sverige och Norden präglas av en positiv framåtanda. Fler och fler företag ser potentialet med digitala försäljningskanaler. Det gläder mig. Frågan är numera; Hur långt kan vi ta e-handeln av idag och möta framtiden imorgon? Vilka förändringar behöver vi göra? Anpassningar gällande resurser? Vilken spteskompetens behövs och framförallt, hur håller vi oss relevanta för kunden som idag möts av så många olika konkurrenter?

Låt oss diskutera det över en fika och prata framtid och nytänkande för morgondagens e-handel!

Här bokar Du ett möte med mig.