Affärsutveckling & Försäljningsoptimering inom e-handel
0737-314 837

Filmskapande

MANUS & REGI - DVS STORYTELLING

Efter 10 år inom film och tv-branschen klev jag in i den värld vi dagligen möter, dvs e-handel. För mig hösten 2010 var det inte tydligt hur dessa världar/ branscher skulle mötas om någonsin. Idag är jag mer än säker på att vi står inför en stor ny möjlighet att nå våra kunder med rörligt innehåll. Innehåll som inte bara är vanlig reklam utan innehåll, berättelser och sagor som faktiskt engagerar och får oss som kunder att VILJA lära känna företaget bättre. Det går inte längre att kalla sitt företag kundvänligt och uppdaterat bara för att man har ikoner för sociala medier. Idag och framförallt imorgon kommer det att krävas mer. Mycket mer till och med för att behålla sin kund och för att väcka engagemang.

Maecom är därför ingen vanlig e-handelsbyrå som enbart fokuserar på nya funktioner, integrationer och analyser. Är det vad som önskas så absolut. Men det finns mer!
Ett stort nätverk av filmarbetare finns tillgängliga för att skapa Ert företags nya kampanjer eller utseende. Tillsammans skapar vi material som inte bara håller högsta professionella nivå. Vi skapar Storytelling av rörlig media anpassat för e-handelns kunder.

Låter det intressant? Låt oss ta ett möte och prata vidare. Kontakta mig här